23.5.2014

Vacation chic!


Kesä on jo lähes täällä ja olet kenties suunnitellut etelän matkaa? Itsellä onkin jo kova matkakuume ja saattaa olla että lähden ulkomaille heinäkuussa! Ulkomaille reissaaminen on mukavaa mutta itsellä on aina sama stressin aihe, mitä pakata mukaan? Vuosien varrella olen parantanut matkalaukun sisältöä aina vaan käytännöllisemmäksi ja huomannut että tietyt vakio vaatekappaleet voi helposti yhdistää toisiinsa.  Kätevää olisi myös se että saisi hankittua vaatteita joiden laatu on kohdillaan ja ovat klassisia joita voi käyttää vuosien ajan. Kävin ESPRITIN sivuilla kattomassa minkälaisia kesävaatteita siellä oli tarjolla ja kokosin niistä kollaaseja. Toivon että saatte näiden kollaasien avulla hieman inspiraatiota kesämatkaa varten :) 

Sommaren är nästan här och du kanske har planerat en resa utomlands? Har en så jäkla resfeber och kan hända att det blir en utomlands resa i juli! Att åka utomlands är trevligt men jag stressar alltid av samma sak, vad skall man packa med sig? Har märkt med åren att jag har blivit bättre på att packa med mig användbara plagg och valt sådana plagg som lätt kan kombineras med varandra. Det vore perfekt att ha plagg som har hög kvalitet och är klassiska som därmed kan användas i flera år. Var och kollade ESPRITS sommarkollektion och samlade lite favoriter och gjorde olika kollage. Hoppas ni får lite inspiration med hjälp av dessa kollage inför sommarresor :)



Okei, lähdetään eka yläosista. Valkoinen t-paita on kaiken a ja o! Sitä voi käyttää lähes kaiken kanssa ja näyttää hyvältä ruskettunutta ihoa vasten. Musta virkattu toppi on perusvaate mutta myös tyttömäinen. Perustoppien lisäksi on hyvä ottaa mukaan hieman juhlavampia yläosia, ja ps. väriä saa myös olla! :) Yksi ihanan viileä pitkähihainen pusero on myös ehdoton must.

Okej vi börjar med övredelar. En vit t-shirt är en klassiker! Man kan använda den med typ allt och på köpet ser man snyggt solbrun ut i vitt. Ett svart virkat linne är ett basplagg men samtidigt tjejig. Förutom baslinnen är det bra att ta med sig lite festligare övredelar och ja, dom får vara färggranna! :) En sval och skön blus med långa ärmar är också ett måste.



No entäs alaosat? Kollaasissa olevat ovat hyviä esimerkkejä siitä miten monipuolisesti voi pukeutua. Kaikkia näitä ei tarvitse ottaa mukaan jos tekee tiukkaa. Shortsihameet ovat edelleen kovassa huudossa enkä ihmettele! Näyttää hameelta mutta ei tarvitse pelätä kovia tuulenpuuskia. Maxihameen ottaisin kyllä itse ehdottomasti mukaan sillä se on ihanan viileä ja kaunis vaate :) Onko sulla paljon juhlavia toppeja? Siinä tapauksessa musta lyhyt hame sopii hyvin matkalle mukaan. Jos matkakohteessa on viileitä iltoja on hyvä pakata mukaan vaaleat farkut joita voi yhdistää eri yläosiin. Printtiystäville rennot printtishortsit ovat kivat ottaa matkalle mukaan. Alaosista omat lempparit ovat tottakai farkkushortsit! 

Hur är det med nedre delen? I kollaget visar jag bra exempel på hur mångsidigt man kan klä sig. Alla dessa plagg behövs inte med om man har en liten resväska. Skorts är fortfarande inne och jag undrar inte alls varför! Ser ut som en kjol men samtidigt behöver man inte vara rädd för vinden. En maxikjol skulle gärna få följa med mig på resan för den är sval och vacker :) Äger du många festliga linnen? Isf skulle jag rekommendera en svart kort kjol. Om resmålet har ofta svala kvällar, är det alltid lönsamt att packa med ett par ljusa jeans. För dem som älskar mönster är printshorts ett roligt alternativ. Mina favoriter är såklart de klassiska denimshortsen! 



Ah mekot! Ne suorastaan huutaa kesää. Se minkälaisen mekon haluaa mukaan, riippuu ihan henkilöstä. Haluaako mustan kotelomekon joka on klassinen valinta, leokuvioidun kesämekon vai kenties värikkään mekon illan rientoihin? Itse kallistun kauniiseen maximekkoon mutta en kieltäytyisi valkoisesta pitsimekosta tai rennosta raitamekosta. 

Oh klänningar! Dom skriker ju sommar. Hurudan klänning borde man ta med sig beror helt på personen. Vill man kanske ha en svart klassisk klänning, en sommarklänning i leomönster eller kanske en färggrann till kvällens party? Själv älskar jag maxiklänningar men skulle inte tacka nej till en vit klänning i spets eller en randig maxi.



Vaikka ei olisi varsinaisesti lähdössä rantalomalle on hyvä varautua näihin. Yhdet upeat bikinit ja mieluiten hapsuilla mulle kiitos :) Lisäksi sandaalit ja espadrillot jotka sopivat kaikkien vaatteiden kanssa. Upea tunika viilentämään kroppaa ja coolit arskat kuuluvat pakettiin! 

Även om man inte direkt är på väg på en strandresa, är det alltid bra att ta dessa med. Ett par snygga bikinis, och jag tar gärna ett par med fransar tack :) Dessutom ett par sandaler och espadrillos som passar med allt. En snygg tunika som svalkar kroppen och såklart ett par coola solisar!



Sit vielä muihin kenkiin ja asusteisiin. Slip on kengät ovat niin mukavat jalassa ja näyttävät tyylikkäiltä joten miten olisi räväkät popot käärmeennahalla? Jos halua ottaa korot mukaan,suosittelen tolppakorkoja ja tietysti sandaalimallissa jotta jalat saavat hengittää. Matkalle ottaisin kaksi laukkua mukaan; yhden ison ja yhden pienen. Ison voi ottaa mukaan kaupungille tai rannalle kun taas pienempi sopii esim iltaan.

Så var det ännu dags för övriga skor och accessoarer. Slip ons är så jäkla sköna på och ser snygga ut så hur vore ett par i ormskinn? Om man vill ta ett par klackar med, rekommenderar jag bekväma klackar i sandalform så fötterna får andas. På resan skulle jag ha två väskor; en stor och en liten. Den stora passar för shopping och stranden medan den lilla är perfekt för kvällen.


Got any favs?

2 kommenttia

  1. Oijoi, tosi hyödyllinen ja ihana postaus, josta sain ainaki ite paljon paljon inspistä!! Kiitos!:) oot myös tosi kaunis!! Ja voi ei, ihan must juttui noi kaikki vaatteet, pakko hankkii:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, kiva kuulla että postaus oli hyödyllinen :) Joo oli kiva vaihteeks ettiä muilta sivuilta tuotteita kun normaalisti käy H&M:n sivuilla :D

      Poista

So you have finally found me, tell me what's up? :) Thanks for your comment!! Besos :)