7.5.2012

PIMPLE KILLER



Nyt tulee semmosta infoa että ainaki ite oon aina innoissani jos luen tuotteista jotka auttavat akneen ja finneihin. Mulla lähti naama kukkiin pari päivää sit niin pahasti että masennuin täysin. Siis mullahan ei todellakaan oo ollu hyvää ihoa niin moneen vuoteen mut nyt se lähti taas lapasesta. No sit mietin että mitäköhän vois taas tunkea naamaan joka rauhoittais noita punasia ällö paakkuja naamassa. Sit muistin että oonki aikasemmin käyttänyt mehiläisvoidetta finnien päälle joka muuten auttaa!! Tätä mehiläisvoidetta saa luontaistuotekaupoista about 3 eurolla tai vähän päälle joten on kyllä edullinen finnipuikko. Mut jos tosiaan ei oo ongelmia epäpuhtauksien kanssa, tätä voidetta voi myös käyttää kuiville huulille tai rohtumille. Onko lukijoiden joukossa muita jotka ovat tätä finneihin kokeilleet? :) JOS ON KYSYMYKSIÄ LISÄÄ TÄHÄN TUOTTEESEEN LIITTYEN, KYSYKÄÄ!!


Nu kommer det sådan information att jag iaf själv är jätte ivrig över om jag läser om produkter som hjälper mot akne och finnar. Mitt ansikte bestämde sig att explodera för ett par dagar sedan så starkt att jag blev helt jätte deprimerad. Har ju inte haft bra hy på många många år men nu hände något hemskt igen. Började sedan fundera att vad man kunde lägga på finnarna som skulle lugna ner de äckliga röda blemmorna i ansiktet. Sedan kom jag ihåg att jag tidigare använde bisalva på finnarna som förresten hjälper!! Denna bisalva kan köpas från ekobutiker för typ 3€ eller lite mer så denna blemishstick är nog förmånlig. Men ifall man inte har problem med orenheter kan man även använda denna salva mot torra läppar och hudsprickor. Finns det någon av er läsare som har testat denna på finnar? :) OM NI HAR FRÅGOR GÄLLANDE PRODUKTEN, FRÅGA!! 










3 kommenttia

  1. Toi vaikuttaa tän postauksen perusteella tosi hyvältä tuotteelta! Voisin käydä hankkimassa ittellenikin tuollaisen :-)

    VastaaPoista
  2. wau, en ole ikinä kuullu että tätä voi käyttää finneihin, vaikka kyseinen tuote onkin meikkipussissa :) kiitti vinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se rauhottaa näppyjä kummasti ja hyvä kun ei maksa paljoa :)

      Poista

So you have finally found me, tell me what's up? :) Thanks for your comment!! Besos :)