8.12.2008

Hyvä meikkivoide?


Meikkivoide on tärkein pohjustusvoide meikkipussissa. Mulla on aina ollu vaikeuksia löytää edullisen, peittävän, mutta samalla luonnollisen näkösen meikkivoiteen. On mulla toki pari suosikkia.

Foundation är den viktigaste produkten när man gör sin sminkbas. Har alltid haft svårigheter att hitta en täckande men samtidigt en produkt som ger ett naturligt resultat. Har dock ett par favoriter.

Maybelline Dream matte mousse: Levittyy erittäin helposti, light beige, täydellinen sävy mulle/ Sprids jämt i ansiktet, light beige är den perfekta tonen för mig.






On myös muita hyviä Maybelline meikkivoiteita, mutta etin edelleen sitä 100% täydellistä :D
Mitä meikkivoidetta te käytätte? Paljonko makso, hyviä/huonoja puolia jne? :)

Maybelline har många andra bra foundations men letar fortfarande efter den 100% perfekta produkten :D Vilken foundation använder ni? Hur mycket kostade den, bra/dåliga sidor osv? :)


5 kommenttia

  1. Itse käytän juuri tuota Dream Matte Moussea ja oon kyllä ollu siihen erittäin tyytyväinen. :)

    VastaaPoista
  2. Käytin myös joskus tuota Maybellinen Dream Matte Moussea. Nykyisin käytän kuitenkin meikkivoiteenani Chanelia, enkä taida mihinkään muuhun merkkiin enää vaihtaakaan :D

    VastaaPoista
  3. Ostan yleensä kaikki meikkini lentokentiltä. Siinä säästää melkoisesti. En oo satavarma, mut muistaakseni tuo Chanel oli tax-freessa n.35-38e ja maissa se on jotain 60e.

    Toinen purkki jo Chanelin meikkivoidetta menossa. On kyllä ollut hintansa väärti :DD

    VastaaPoista
  4. Käytän Lorealin meikkivoiteita, hieman hintavampia, mutta hyviä. Myös maybellinen ovat hyviä, mutta loreal on sopinut paremmin!! :)

    VastaaPoista

So you have finally found me, tell me what's up? :) Thanks for your comment!! Besos :)